Modulaarinen korjausrakentaminen ja kiinteistön arvon maksimointi kiinnosti

Flowall_matinkyla_huhtikuu_2016

Modulaarisen korjausrakentamisen rooli kiinteistön arvon maksimoinnissa kiinnosti laajasti kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisia.  Espoon Matinkylässä järjestetyssä kutsuvierastilaisuudessa 21.4.2016.

Tilaisuudessa kuultiin asiantuntijapuheenvuoroja korjausrakentamisesta osana kiinteistön arvon kasvattamista sekä kokemuksia asuinkerrostalon korjaushankkeesta Matinkylässä. Flowall-yritysten ja KONEen järjestämässä tilaisuudessa tutustuttiin perusparannuskohteeseen myös hyvin konkreettisesti työmaalla.

Seminaaritilaisuudessa Mari Mäkelä Consti Julkisivut Oy:stä kertoi kiinteistöjen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä Matinkylässä ja muualla. Veli-Matti Heimonen Kone Hissit Oy:stä puhui hissien jälkiasennuksesta osana suunnitelmallista korjausrakentamista. Toni Wahlfors Uponor Suomi Oy:stä kertoi, miten teollinen esivalmistus tukee korjausrakentamista putkisaneerauksissa. Antti Ollikainen Sweco Asiantuntijapalvelut Oy:stä esitteli tietomallin hyödyntämistä korjausrakentamisen suunnittelussa.

Paneelikeskustelussa käsiteltiin As Oy Matinkatu 8:an korjaushanketta. Tilaajan näkökulmaa valotti Jukka Teerimäki Sampo Oyj:stä, rakennuttajakonsultin roolissa hankkeesta kertoi Juuso Hämäläinen Rakennuttajatoimisto Valvontakonsultit Oy:stä ja urakoitsijan näkökulman keskusteluun toi Tapio Virta Consti Julkisivut Oy:stä. Moderaattorina toimi  Juha Salminen Constilta.

Tilaisuuden järjestivät Consti, Uponor, KONE, Puustelli, Sweco ja Valvontakonsultit.

uponor_logo_sRGBConsti

Logo_21_5_bl_rgb

 

 

valvontakonsultit_logoSweco_uusi

puustelli_logo

 

flowall_taustalla


Takaisin

Ota yhteyttä

Myynti: 044 7799 202   Tuotekyselyt: 020 129 2332
info@nullflowall.fi

Flowall logo wb