Flowall-kohde esittäytyi ammattilaisille

Flowall-pilottihankkeen toinen kohde, Sampo Oyj:n omistama As Oy Matinkatu 8 Espoon Matinkylässä esittäytyi kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaisista koostuvalle kutsuvierasjoukolle huhtikuisena torstaina. Kohdetutustuminen ja kiinteistön arvon maksimointia modulaarisen korjausrakentamisen avulla valottanut seminaari houkutteli paikalle reilut puolen sataa ammattilaista.

Matinkatu on osa Sampo Oyj:n ryhmäkorjaushanketta, jossa Flowall-ratkaisua on pilotoitu ensi kertaa. Matinkadun hankeosuus käynnistyi lokakuussa 2015 ja sen on tarkoitus valmistua heinäkuussa 2016.

Matinkadun kohde kostuu kahdesta vuonna 1970 valmistuneesta hissittömästä, kolmikerroksisesta asuinkerrostalosta, joissa on yhteensä 45 asuntoa. Kohteessa toteutettiin linjasaneeraus Flowall-ratkaisulla. Lisäksi toteutettiin täydellinen sisäpuolinen remontti, sähkö-, tele- ja automaatioremontti, iv-koneet, ja asuntojen huonejakoa muutettiin niin, että muun muassa osan kylpyhuoneiden paikkaa vaihdettiin. Myös rakennuksen porrashuone muokattiin uudelleen, ja porrashuoneeseen lisättiin hissit rakentamalla uusi, ulkopuolinen hissikuilu. Myös kellareiden tilajärjestelyä muutettiin ja tiloja ajanmukaistettiin.

Kohteen urakoitsija oli Consti, tekniikkaseinän toimitti Uponor, pääsuunnittelija oli Sweco, kalusteet toimitti Puustelli ja rakennuttajakonsulttina toimi Valvontakonsultit.

Katso kohdevierailun tunnelmat kuvina:

 

 

 


Takaisin

Ota yhteyttä

Myynti: 044 7799 202   Tuotekyselyt: 020 129 2332
info@nullflowall.fi

Flowall logo wb